Revisie in atelier

Revisie

Op bijna alle producten die we nieuw verkopen, doen we revisie in ons atelier. Ook ATEX-motoren kunnen we vanaf het voorjaar van 2020 herstellen. Afhankelijk van jouw product bieden we je de gepaste revisie aan. We bekijken samen met jou de machine en vertellen je of het interessant is om een product te herstellen of dat het beter is om iets nieuw aan te kopen. Belangrijk om weten is dat elk deel ook apart nagekeken kan worden. Wij werken bovendien merkonafhankelijk.

Twijfel je of wij een specifiek onderdeel van je machine kunnen onderhouden? Contacteer ons gerust, dan helpen we je zo verder. Hieronder vermelden we kort wat zo’n revisie kan inhouden.

Elektromotoren

Wij herwikkelen het elektrische gedeelte van jouw elektromotor volledig. Ook de herstelling en vervanging van de lagers en lagerhuizen nemen wij op ons. Verder hebben we een teststand waarbij we motoren kunnen intesten en uittesten. Een uittest is de eindcontrole waarmee wij kunnen garanderen dat alles naar behoren werkt en kan geleverd worden aan de klant.

Ventilatoren

Wij balanceren de waaiers van jouw ventilatoren opnieuw. Stof en beschadigingen kan ervoor zorgen dat je ventilator in onbalans draait. De trillingen die dit veroorzaakt, kunnen op hun beurt dan weer voor problemen met de lagers veroorzaken. Wij onderhouden beide.

(Water)pompen en blowers

Wij repareren alle lekken in jouw (water)pompen. Alle verschillende soorten dichtingen die beschadigd zijn repareren of vervangen we. Ook beschadigde lagers vervangen we en lagerhuizen herstellen we voor jou zonder problemen. Voor blowers doen we hetzelfde.

Persluchtcompressoren

Een compressor comprimeert lucht tot een gewenste druk. Compressoren hebben eindeloos veel toepassingen. Het opblazen van autobanden bijvoorbeeld. Voor preventief onderhoud, debietsmetingen en persluchtlekken kunnen we je de gepaste oplossing aanbieden.

Reductoren

Reductoren hebben zeer veel onderdelen die kunnen verslijten. Wij kunnen deze van lagers tot tandwielen compleet nakijken. We bepalen samen met jou of het niet interessanter is om een nieuwe reductor aan te kopen.

Voor een meer gedetailleerd overzicht van alle revisies die we uitvoeren kan je ons steeds contacteren.

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons voor al uw vragen

Meer dan 50 jaar de specialist
in industrieel roterende machines

Bekijk ons aanbod
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now